Vintage accessoires webshop

Vintage accessoires webshop, eindelijk online..

Eindelijk online, ja zo kun je het wel stellen. Het vonkje dat vorig jaar ontstond op Muze Misse, moest worden omgezet in een collectie, een webshop, heel veel foto’s, omschrijvingen, visitekaartjes, en ga zo maar door. Maanden geleden ben ik al begonnen met schrijven, verzamelen, vullen.. Maar telkens vond ik weer mooie accessoires die nóg leuker waren, en ‘die moeten ook echt eerst in de shop voordat hij live kan’. Fantastische midcentury zakhorloges, en zakhorloge kettingen om ze aan te dragen, honderden manchetknopen (ik maak geen grapje) en andere mannen accessoires. En parelkettingen, van edwardiaans tot modern, van echte parels en prachtig tot echt heel lelijk nep (en alles er tussen in). Het is ook een beetje een valkuil, teveel hebben, want het is lastig kiezen wát ik dan in de shop zet.

Vintage accessoires webshop - vintage manchetknopen

Reuse, rethink, recycle

En niet te vergeten de  plannen die ik daarnaast nog heb. Zo heb ik nog prachtig handgeverfde taft uit een bruidsatelier om bow ties te maken. Het bruidsatelier stopte er een jaar of 10 geleden mee, en gaf mij al haar reststukjes. Heel veel manchetknopen die veel mooier zouden zijn als oorbel of als onderdeel van een armband. Dan kan ik ook mijn edelsmid-materialen weer gebruiken (die hebben de laatste jaren helaas veel te weinig aandacht gekregen). In het dagelijks leven leef ik volgens het principe reuse, rethink, recycle en dit wil ik ook doorzetten in mijn werk. Zo min mogelijk weggooien, want in elk oud item schuilt zoveel geschiedenis, vakmanschap, liefde. Afijn, zoveel plannen, zoveel ideeën, waardoor de lancering steeds weer werd uitgesteld.

Vintage accessoires webshop - 3 birds design

Knop om en gaan

Dus het moest er maar gewoon van komen. Bam! Knop om en live gaan met wat ik al heb. En dan gaan we ervoor. En ja, ook als je al 13 jaar een webshop met handgemaakte en  vintage bruidsaccessoires hebt, is dat spannend. Het is niet voor niets dat de shop al een paar weken live staat, en ik nu pas dit berichtje schrijf. Nieuwe dingen zijn altijd een beetje spannend. Dat is ook de bedoeling, en dan maakt ze ook zo leuk. Dus bekijk wat voor moois er nu al in de shop staat, en blijf me volgen voor al dat moois dat nog komen gaat.

Bijgaand trouwens wat foto’s van mijn Instagram-account. Want hoewel ik foto’s maken voor de shop altijd een beetje lastig vindt, vind ik Instagram wel heel leuk. Volg me en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe vondsten die binnenkort te koop komen in de vintage accessoire webshop én een kijkje achter de schermen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *