Zet hem alvast in je agenda: komende zondag is de BOEL Bazaar. Een evenement met kunst, fotografie, design, vintage en ambacht. Met een markt waar je unieke producten kunt shoppen, maar ook leuke activiteiten zoals een kinderworkshop en een stekjesruilmarkt. Dit alles op een fantastische locatie, de Azijnfabriek in Den Bosch.

BOEL BAZAAR 7 oktober

BOEL 073 – een creatieve ontmoetingsplek in Den Bosch

Ik schreef er al eerder over, er zit iets leuks aan te komen: BOEL. Een collectief van creatieve, vintage, upcycling en andere ondernemers in Den Bosch. Het moet een plek worden dat buzzt van energie en vernieuwing, met een fysieke winkel, workshopruimtes en activiteiten. Een plek waar je naartoe gaat om koffie te drinken, je te laten inspireren en waar je unieke producten kan kopen. De ondernemers die er aan verbonden zijn huren er kastruimte, vloerruimte of een ruimte voor een workshop en zijn zelf ook wekelijks aanwezig. Om hun eigen producten én die van anderen te verkopen, maar ook voor het contact met de klant en elkaar. Voor zowel 3 Birds Design als mijn andere webshop Hip je Huwelijk in een mooie plek voor verkoop, samenwerkingen en inspiratie. Je hoort: ik ben enthousiast!

vintage manchetknopen webshop

Vintage Accessoires & Bruidsvintage

Hoewel ik al 13 jaar(!) een webshop heb die goed loopt, vind ik het best wel lastig om een webshop voor vintage accessoires op te zetten. Ik vind het heel leuk om al die accessoires te verzamelen, maar voordat ze in de webshop staan moeten ze schoongemaakt, verpakt, gefotografeerd en omschreven worden. Een proces waarmee je per product toch al snel 2 uur mee bezig bent. Interessant voor een mooi zilveren medaillon of paar manchetknopen, maar voor (bijvoorbeeld) een goedkope broche eigenlijk niet interessant. Toch doe ik het, juist omdat ik die óók in de shop wil hebben.  Ze zijn vaak zo leuk, vrolijk en -inderdaad- betaalbaar. Dus is het een kwestie van balans vinden, en heel veel uren werk. En dat is lastig, zeker als je al een goedlopend bedrijf én een gezin én verbouwing te runnen hebt. Bovendien vind ik dat je accessoires moet zien en voelen. Past het bij jou? En laat je verrassen, misschien is datgene wat op een foto mwoah is, in het echt wel hartstikke leuk.

Vintage medaillons webshop

BOEL Bazaar

Daarom ben ik blij met BOEL, waar ook mijn producten hopelijk een plekje zullen krijgen. Er is alleen nog geen locatie gevonden om al dit moois neer te zetten. Daarom hebben de mensen achter BOEL, Monique en Lonneke, besloten om alvast de BOEL Bazaar te organiseren.

BOEL Bazaar is een evenement waarbij al die leuke ondernemers zichzelf al kunnen laten zien. Aan elkaar én aan het publiek. Met een markt met producten, maar ook met workshops, een plantjes ruilmarkt, lekker eten en allerlei activiteiten. Klinkt goed toch? Dit alles gaat komende zondag 7 oktober plaatsvinden in de Azijnfabriek in Den Bosch. Op de Facebook pagina van BOEL kun je al die leuke ondernemers al leren kennen en krijg je meer informatie. Ook ik moest informatie en foto’s opsturen, en dat is een compilatie geworden van allerlei moois wat ik nog heb liggen. Leuk om alvast even op rond te snuffelen.

Kom je ook zondag? Oh en mocht je op de foto of in de webshop al iets moois zien, laat het even weten, dan neem ik het mee!

Vintage stropdassen webshop

Vintage zakhorloges en zakhorlogekettingen

Vintage parelketting kopen bij Boel Bazaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *