Ik schreef er al eerder over, maar de kogel is nu echt door de kerk: vanaf zaterdag vind je 3 Birds Design – Vintage Accessoires in Den Bosch! Ik vertel je er alles over én geef je alvast een sneak preview van de vintage vondsten die je er zoal kunt vinden.

Vintage Accessoires in Den Bosch

Boel Bazaar gaat 1 juni open!

Gisteren tekende ik het contract bij Boel Bazaar, een geweldig leuk initiatief van twee geweldig leuke dames, Monique en Lonneke. Zij dromen van een broedplaats met creatieve talenten en circulaire ondernemers. Een ontmoetingsplek waar je lekker en betaalbaar kunt koffie drinken en lunchen. Waar je kunt vergaderen, kopen, workshops geven en naar muziek kan luisteren (er zijn optredens, er staat een piano én er is een dj). En na een hele lange zoektocht hebben ze dit pand gevonden aan het Hinthamerseinde in Den Bosch. Er wordt nu dus heel druk geklust, ingericht en gestresst. Want ze gaan zaterdag al open!

boel bazaar contract

Vintage Accessoires in Den Bosch

Hoewel ik ze al vanaf het begin volg en heel enthousiast ben over hun plannen, heb ik me afzijdig gehouden de laatste maanden. Het afgelopen jaar was zo heftig, het was me teveel om me daar óók nog mee bezig te moeten houden. Maar Monique belde mij laatst op, en toen werd ik toch weer helemaal enthousiast. Over hun plannen, maar ook over mijn eigen producten. Er is niets waar ik zo blij van kan worden als het speuren naar bijzondere retro en vintage accessoires. Van heel jong, tot heel oud. Elke stijlperiode heeft fantastische pareltjes, en dit wil ik zo graag delen met heel veel anderen. Een online ondernemer zijn past echt bij mij, want ik vind het heerlijk om in mijn eigen tijd en ruimte te werken. Maar ik vind ook dat je sommige dingen gewoon moet zien, voelen en passen.

Vintage shoppen in Den Bosch

Wat vind je zoal in mijn ‘winkeltje’?

Bij Boel Bazaar kun je complete werkplekken, ateliers en kasten huren, of een plank waar je je spulletjes op kwijt kan. Zo krijg je allemaal leuke kleine winkeltjes en webshops, maar dan onder één dak. Ideaal als je een cadeautje voor iemand zoekt! Nu heb ik natuurlijk allemaal kleine accessoires, dus een plank is voor nu wel even genoeg. Of eigenlijk twee, want ook mijn andere webshop Hip je Huwelijk in, met handgemaakte accessoires, bruidsvintage en cadeautjes krijgt er een mooi plekje.
In mijn gepimpte letterbak vind je een scala aan kleine accessoires. Uiteraard voldoende items van mijn grote liefde: vintage mannen accessoires zoals manchetknopen, dasspelden, daspinnen en stropdassen. Maar ook voldoende voor de vrouw, zoals sjaaltjes, handschoenen, tasjes en beursjes heel veel leuke broches én hebbedingen. Een heel scala aan vintage accessoires in Den Bosch dus, en dat alles op één adres. Hoef je zelf niet meer op zoek, handig 😉

Vintage Accessoires in Den Bosch kopen bij Boel Bazaar

Hoe, wat, waar en wanneer?

Boel Bazaar gaat aanstaande zaterdag 1 juni open! Je vind Boel Bazaar op het Hinthamereinde  6 in Den Bosch. Naast mijn webshops zijn er nog heel veel andere leuke webshops en ondernemers die er een plank, kast of atelier hebben. Deze krijgen allemaal nog een plaatsje op de website, maar je kunt ze ook vinden op de Facebook pagina van Boel Bazaar. Ik woon zelf natuurlijk niet in Den Bosch, dus ik zal zelf ongeveer één keer in de twee weken langsgaan om aan te vullen en te kijken wat er verkocht is. Dan zal ik ook even hier en op Facebook doorgeven wat er voor nieuws is.

 

3 Comments on Vintage Accessoires in Den Bosch {Shoppen bij BOEL BAZAAR}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *