Soms vraag je je toch af hoe mensen iets hebben kunnen bedenken. Rare overbodige producten (Ali staat er vol mee), een dekbedovertrek met bruine smurfen (why?), of -in dit geval- een broche met een rode Pink Panther. Maar leuk is ie wel, deze vreemde vondst.

rode pink panther broche

Er was eens..

een man of vrouw in de jaren 80, en deze heer of dame dacht:

“Hee, die hele hype rondom de Pink Panther, daar moet ik iets mee doen. Laat ik er eens een broche van maken! En omdat er al zoveel broches in het roze zijn, maak ik hem rood. Dat is weer eens wat anders!”

En dan, jaren later, staat je product dus hier. Als vreemde vondst.

De rode roze panther

Ik geef toe: ik houd er van. Producten die je met je ogen laten rollen én tegelijkertijd ook een glimlach op je gezicht toveren. Vandaar ook deze Vreemde Vondsten rubriek.

En -laten we eerlijk zijn- deze broche is stiekem ook eigenlijk best wel leuk. En reken maar dat ie een gesprekstarter is, als je hem draagt op je jasje, blouse of tas. Hij is te koop in de webshop voor 3,95 euro.

rode roze panter broche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *