Er was een tijd dat bowlen megahip was. Elk weekend een balletje rollen met je vrienden. Hippe tas, oncomfortabele-schoenen, je favo bowlingbal (zorgen dat jij hem nét iets eerder te pakken had dan de persoon in de baan naast je!) en gáán. Maak de blits met deze 70-80s retro bowlingtas van Ajay, die je natuurlijk ook voor andere dingen kunt gebruiken. De bowlingbal krijg je erbij.

retro bowlingtas ajay

Olskool een balletje gooien

Niet dat ik vind dat bowlen nu niet meer leuk is hoor – wij gaan nog regelmatig met een kinderen- en in de USA is én blijft het eeuwig hip. Maar het is nu toch vooral iets geworden voor de liefhebbers, kinderfeestjes en vakanties. Jammer eigenlijk, want het is eigenlijk hartstikke leuk tijdsverdrijf. En als je met een paar vrienden gaat, heb je voor een habbekrats een hele leuke avond. Bowlen, bier en bitterballen…. ik zeg gaan!

Bowlingtas van Ajay

Tijdens één van mijn zoektochten kwam ik deze retro bowlingtas van Ajay tegen. Toen ik hem wat beter wilde bekijken, bleek dat ie behoorlijk zwaar was. Er zat nog een bowlingbal in! Al zoekend naar meer info kwam ik dit filmpje tegen. Uit de tijd dat bowlen hip en happening was. Iedereen een eigen Columbia 300!

Zo maken ze ze niet meer. De commercial dan he? De Columbia 300 bowlingballen worden namelijk nog steeds gemaakt.

Wie maakt de blits met deze retro bowlingtas?

Ik geef toe, de bal is goed gebruikt, dus of je deze nog wilt gebruiken weet ik niet. En misschien houd je wel helemaal niet van bowlen maar wél van kekke retro tassen. Dan heb je aan deze bowlingtas ook een goede vangst, want daar maak je zeker de blits mee. Het is misschien even een klusje, maar als je de balinzet eruit haalt kun je hem natuurlijk ook gewoon meenemen naar de bios of gebruiken voor de boodschappen.

Deze retro bowlingtas mét bal is nu verkrijgbaar in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *