Nou ja, voor mij dan. Want zoon is thuis vandaag. Hij is één van de velen die niet naar school kunnen omdat de juf verplicht thuis moet blijven. Ik zag er best wel tegenop moet ik eerlijk zeggen, want ik wilde gewoon aan het werk. Maar ik wilde óók voorkomen dat hij alleen maar achter de telefoon/ipad/tv/spelcomputer zou zitten. Tijd voor een 2-vliegen-in-1-klap, dus heb ik hem maar aan het werk gezet als model. Met lichtelijke tegenzin, dat wel. Gelukkig heb ik maar een paar kinderaccessoires dus duurde het niet lang 😉

Ed Hardy kinderriem vintage

Een Ed Hardy riem, Levi’s riem en een flat cap

Meer heb ik niet. En dat vind hij helemaal niet erg, want hij is weer heel snel achter de iPad gekropen. En ik achter de computer. Trots op het resultaat. En op zoonlief. Op zijn sixpack (het resultaat van 5 uur wedstrijd zwemtraining per uur), het harde werken op school wat geresulteerd heeft in een mooi middelbare school advies én op het feit dat hij zijn moeder wilt helpen. Kom daar nog maar eens om bij een puber 😉

Levi strauss leren kinderriem

Nu in de webshop

De Levi’s kinderriem stond al in de webshop. De Ed Hardy riem en de de flat cap (een vrij smal mannenmodel, maar het staat hem fantastisch) heb ik er zojuist ingezet.

wickfield flat cap vintage accessories
Vintage Ed Hardy riem voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *