Een nieuwe categorie producten in de webshop: vintage accessoires voor je accessoires. Dat klinkt een beetje vreemd, maar denk bijvoorbeeld aan retro hangers voor je stropdassen, of een antiek manchetknopen-doosje voor je manchetknopen. Vintage accessoires voor je accessoires dus. Ik ga je vertellen wat je zoal in deze categorie kunt gaan vinden.

vintage accessoires voor je accessoires

Ik kan het toch niet laten

Regelmatig kwam ik ze tegen, die retro stropdashangers met pinnetjes aan de zijkant. Automatisch nam ik ze mee met de gedachte: die komen nog wel een keer van pas. En die leuke retro kledinghangers met studs, die kan ik vast nog wel ergens voor gebruiken. Totdat mijn man na de derde stropdas hanger zei: “Had je die laatst niet ook al meegenomen?”

En mijn man heeft eigenlijk nooit commentaar.

Misschien toch maar iets ermee doen dan. Want jij – als mede vintage accessoire liefhebber – kan ze misschien ook wel gebruiken of cadeau doen aan iemand die er ook heel blij van wordt. Want items die je vintage accessoires beter uit laten komen, passen eigenlijk ook perfect in deze webshop!

Retro stropdas hanger west-germany

Antieke sieraden of manchetknopen doosjes

Een groot deel van de vintage manchetknopen die ik verkoop komen uit de UK. Hier werd veel geproduceerd vorige eeuw, en daar was het gebruik ook veel groter. Soms zitten daar ook mooie doosjes of antieke manchetknopendoosjes bij zoals het mooie Studs & Links doosje dat al verkocht is. Vaak zijn het prachtige doosjes, van leer of messing en prachtig bewerkt. Het sleetse uiterlijk draagt nog eens extra bij aan de charme van deze mooie doosjes.

antiek manchetknopen doosje

Retro stropdashangers

Stropdassen zijn gewoon mijn ding. Als tiener verzamelde ik ze al (maar dat is een verhaal voor een heel nieuw blog). Maar ook producten die te maken hebben met stropdassen hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. Neem nou deze jaren 50-60 stropdashangers, die zijn toch gewoon té leuk. Ik heb ze in verschillende kleurcombinaties. Een stuk traditioneler zijn de stropdashangers met de pinnen aan de zijkant. Naast de fijne retro-feeling die ze geven zijn ze ook nog eens heel praktisch, want je kunt heel veel stropdassen kwijt op een hele klein oppervlak. Perfect cadeautje dus voor de echte stropdasliefhebber. Bekijk de vintage stropdashangers in de webshop.

retro stropdashanger, jaren 50-60

Andere leuke accessoires

Natuurlijk zijn er nog veel meer andere leuke vintage accessoires voor je accessoires te vinden en producten die hier misschien niet direct ondervallen maar toch een plekje in deze webshop verdienen. Zoals deze geweldige retro kledinghangers, een reisset voor je toiletartikelen of een mooie borstel voor op je toilettafel.

Ik heb het afgelopen jaar aardig wat verzameld en het lukt me niet om ze allemaal meteen in de webshop te zetten, maar vanaf vandaag vind je deze leuke items in de categorie Vintage Accessoires voor je Accessoires. Mis je hier nog iets? Laat het gerust weten, dan ga ik voor je op zoek.

Retro kledinghangers met studs
Heren reisset / toiletset retro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.