Het zijn rare tijden. Het corona virus houdt de wereld in zijn greep. De kinderen zijn thuis, mijn man heeft een kantoor gemaakt in onze slaapkamer, en ik bekijk het van dag tot dag. De ene dag heb ik enorme zin om te werken, de andere dag helemaal niet. Het voelt ook heel triviaal om met vintage accessoires bezig te zijn, terwijl er mensen ziek zijn. Maar gewoon doorgaan helpt ook, en brengt rust. Dus vandaag ga ik op zoek naar wat vrolijkheid in de vorm van bloemen accessoires.

retro bloemen accessoires

Crickets are chirping

Dit is normaal gesproken de tijd van het jaar dat de bestellingen stijgen in mijn andere webshop, maar er zijn geen bruiloften meer, geen vrijgezellenfeesten.

Alles is stil.

En ook in deze webshop merk ik het. Alles is stil. Logisch. In tijden van crisis ben je bezig met overleven, niet met accessoires en andere dingen. Natuurlijk heeft het iets frusterend, maar ik begrijp het goed want als ik iets online bestel dan is het ook iets wat ik kan gebruiken. In de keuken, in huis, of iets voor onze gezondheid. Natuurlijk missen we het inkomen, maar we hebben een buffer, en we weten dat het wel weer goed komt.

manchetknopen met bloemen

Van dag tot dag

Tot die tijd bekijk ik het dus van dag tot dag. Heb ik vandaag zin om te werken? Of ga ik mondkapjes maken, die bij Boel voor een klein bedrag verkocht worden om mensen die wél naar buiten moeten een beetje extra bescherming te geven? Werk ik aan de Vintage Accessoires webshop of maak ik voorraad voor Hip je Huwelijk in? Eigenlijk voel alles voor de webshops nutteloos en onbelangrijk, maar het is goed om bezig te blijven. En als ik echt geen zin heb ga ik iets in huis doen, in de tuin werken of iets bakken of koken. Net als duizenden anderen heb ik deze periode aangewezen als de tijd dat ik eindelijk brood leer bakken. Hoezo wc-papier en paracetamol… vind nog maar eens ergens bloem of meel. Gekkenhuis.

madeliefje ring

Vintage bloemen accessoires

Vandaag heb ik zin in een beetje vrolijkheid. Want terwijl de wereld in brand staat, is het óók gewoon lente geworden. In de tuin staan de kersen-, nectarine-, amandel- en abrikozenboom al in bloei. Een klein straaltje geluk, in deze donkere tijd. Dus terwijl ik met de zon op mijn gezicht achter de computer zit, ga ik tussendoor op zoek naar nóg meer bloemen accessoires om in de webshop te zetten. Want bloemen zijn het teken van de lente, van nieuw leven en een nieuw begin. Voor mij, voor jou, voor de wereld.

Liefs van mij & blijf gezond en veilig!

vintage zilveren kraagclip
vintage bloemen accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *