Ik ben natuurlijk een niet-zo-slimme webwinkelier, want terwijl al mijn collega’s druk in de weer waren met moederdagcadeau’s, nieuwsbrieven en cadeausuggesties, heb ik even pauze genomen. Gewoon even meivakantie met mijn kinderen. Spelletjes doen, uitgebreid koken en heel veel in de tuin werken. Natuurlijk heb ik wel gewoon de bestellingen verwerkt, maar geen nieuwe producten online gezet of een blog geschreven.

medaillon special mum

Tijd om stil te staan

Dus terwijl iedereen druk was met moederdag was ik met tegels, grond en mest aan het slepen. En mijn gedachten de vrije loop geven. Dat kon, want normaal gesproken is dit de drukste tijd in mijn andere webshop, Hip je Huwelijk in, maar door de intelligente lockdown zijn bijna alle bruiloften verzet. Tijd om even stil te staan dus. Hoe verder? Met beide webshops, met andere plannen en die oneindige stroom ideeën die door mijn hoofd spoken.

Zilveren Art Deco hanger

En de conclusie is dat ik écht een beetje verliefd ben op deze webshop.

Ik houd van mooie vintage accessoires zoeken en oppoetsen. Elke vondst vind ik een feestje, of het nu een ogenschijnlijk eenvoudige broche is of een antiek sieraad. Zelfs het foto’s maken en de teksten schrijven (wat veel werk is) vind ik niet erg. Ik wil jullie ook zo graag meenemen in mijn wereld, laten zien wat ik zie, de pracht en de gekkigheidjes die uit het verleden komen en ze een plaatsje in het heden geven.

bloemenmand broche

Zo graag dat ik verwacht dat ik mijn andere webshop langzaam ga afbouwen, zodat ik deze verder uit kan breiden. Meer tijd, meer producten en meer achtergrond informatie over vintage accessoires. En af en toe een persoonlijke noot.

zilveren ring met oranje steen

Afijn, terug naar moederdag…

Want ik ben dus weer schromelijk laat met mijn suggesties. Zeker in het achterhoofd houdend dat PostNL momenteel toch wel met wat vertragingen te kampen heeft. Toch wil ik je wat leuke suggesties doen, en je beloven dat alles wat deze week binnenkomt voor 15.00 uur ook dezelfde dag nog op de post gaat. Leuk verpakt uiteraard 🙂 Meteen naar je moeder sturen? Ook geen probleem natuurlijk. Je kunt een ander adres opgeven, en mij even laten weten welke persoonlijke boodschap ik op het cadeaukaartje kan schrijven.

vintage fruitschaal oorbellen a la carmen miranda

Naast de foto’s die ik hier in dit blog heb laten zien – mijn persoonlijke favorieten- kun je ook kijken in Dames Accessoires én zet ik vandaag en morgen nog dames-accessoires in de webshop waaronder mooie zilveren sieraden zoals de Art Deco camee hanger uit de jaren 30 en medaillons. Wat vind je bijvoorbeeld van het schattige kleine medaillon met de tekst Special Mum bovenaan deze pagina waar maar liefst 4 foto’s in kunnen?

Oh en ik beloof ik om met vaderdag wat eerder te beginnen 😉

Victoriaans zilveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *