Nu bij BOEL Bazaar in Den Bosch, De Herfst Komt Eraan! Vintage en upcycling producten om je voor te bereiden op de herfst, zoals fijne flatcaps, vintage sjaaltjes en horloges zodat je voor het donker thuis bent. Deze producten zijn nog t/m 24 september te koop in ‘s Hertogenbosch. Want zoals jullie misschien wel weten heb ik -naast de webshop– ook een ‘winkeltje’ bij BOEL Bazaar in Den Bosch. Ik ga voortaan met een thema werken en houd jullie hier op de hoogte van de nieuwe spulletjes die je daar kunt kopen én vertel alvast wat er nog gaat komen.

producten voor de herfst

BOEL Bazaar

“BOEL bazaar in ‘s-Hertogenbosch is een multi-creatieve concept store waar een boel gebeurt”, staat te lezen op hun Facebook pagina. En dat is een ding dat zeker is. Want naast een concept store voor diverse merken, zijn er heel veel ondernemers die er een kast, plankje of tafel hebben waar ze hun producten verkopen. En dat kan nieuw, handgemaakt, hergebruik of vintage zijn. Van sieraad tot kast tot plant tot kunst (en alles daartussen in). Daarnaast kun je er een ruimte huren, bijvoorbeeld voor vergaderen of een workshop, kun je er heerlijk lunchen én worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. En dat alles in een fijne sfeer met lekkere muziek. Als ik er ben geweest kom ik altijd vol goede zin en inspiratie terug, en met een vintage vondst of cadeautje voor iemand.

Upcycling haarbanden van stropdassen

3 Birds Design, vintage accessoires en BOEL Bazaar

Vanaf de start van BOEL Bazaar heb ik er ook mijn kleine toko, een plank met vintage accessoires en upcycle accessoires. Maar ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet heel consequent was met mijn bezoekjes. Soms zat er 2 weken tussen, maar ook wel eens 6. Maar daar gaat nu verandering in komen! Er staan nu tweewekelijkse bezoekjes in de agenda. En in plaats van aanvullen wordt mijn winkeltje voortaan elke twee weken helemaal vernieuwd. Daarbij ga ik met een thema werken. Dat maakt het voor mij leuker (en makkelijker) om spulletjes te verzamelen, en dan is er voor jullie ook telkens wat wat nieuws te ontdekken. Alleen het rekje met de oorbellen én de ringen blijven staan en worden elke 2 weken aangevuld.

steampunk horloges Den Bosch

De Herfst Komt Eraan!

Vrijdag ben ik bij BOEL Bazaar geweest en heb ik alles vernieuwd. En wel om jullie klaar te maken voor de herfst. De komende dagen worden nog heerlijk, maar daarna wordt het echt tijd om na te gaan denken over een fijn sjaaltje om je nek, dus ik heb een flinke stapel vintage sjaaltjes meegenomen. En voordat straks die muts weer opgezet moet worden (hallo statisch haar!) heb ik voor nu leuke haarbanden meegenomen, gemaakt van vintage stropdassen. Voor de heren heb ik al alvast een aantal flatcaps meegenomen.

vintage sjaaltjes

En tenslotte…. tik tok tik tok, een hele hoop klokjes en horloges. Want we rijden uiteraard (op de fiets én in de auto) mono en dan is een fijn klokje wel zo handig. Je wilt tenslotte wel voor het donker thuis zijn! De klokjes aan kettingen zijn allemaal 6,95 euro per stuk en niet heel oud, maar wel heel leuk en een aantal in steampunk stijl. En natuurlijk zijn alle horloges voorzien van een nieuwe batterij. Deze producten zijn te koop tot en met 24 september, want 25 september wordt alles weer anders. Dus zie je wat leuks? Snel naar Den Bosch voor een lekker dagje shoppen.

vintage horloges 's Hertogenbosch

Komende thema’s én producten

Ik heb nog heel veel ideeën en plannen voor thema’s, en dat kan zowel vintage als upclycling zijn. Zoals Sweet Boudoir (denk aan zachte stoffen, parels en luxe sieraden, en de mooiste vanity sets), Shop die Strop (van hoedje tot haarband, alles gemaakt van vintage stropdassen), Winter is Coming, Upclycling to the Max, Alles voor de Stijlvolle Man, Back to the 80s en wat ik verder nog kan bedenken. En in december natuurlijk ook een Glitter & Glamour thema om sprankelend dit jaar uit te gaan (want laten we eerlijk zijn, dit jaar kan maar beter zo snel mogelijk voorbij zijn). Ik zal jullie hier op de hoogte houden.

BOEL Bazaar vind je op het Hinthamereinde 6-8 in ‘s Hertogenbosch. De openingstijden zijn 10-18 uur dinsdag t/m zaterdag en op zondag van 12-17 uur. OP de hoogte blijven van nieuwe activiteiten en nieuws, like dan zeker hun Facebook pagina of Instagram. Kom je ook een kijkje nemen?

Vintage flatcap kopen
vintage ringen kopen

1 Comment on De herfst komt eraan! {nu bij BOEL Bazaar}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *