Ik vertelde het laatst al: in plaats van telkens aanvullen ga ik mijn verkooppunt bij BOEL Bazaar in Den Bosch elke twee weken compleet veranderen en met een thema werken. Nu te koop in Den Bosch: Sweet Boudoir. Sieraden met een beetje extra glam én accessoires om je eigen luxe plekje te creëren, gewoon in je eigen huis.

Hoe maak je je eigen boudoir?

BOEL Bazaar in Den Bosch.

Ik heb inmiddels al weer zo’n 16 maanden mijn eigen verkoopplekje voor vintage accessoires bij BOEL Bazaar in Den Bosch. En om het voor mezelf en zeker ook voor jullie leuk te houden, werk ik elke 2 weken met een nieuw thema. Leuk om mijn stukje winkel helemaal in dezelfde stijl in te richten! Het thema van deze 2 weken is Sweet Boudoir.

Sweet Boudoir bij BOEL Bazaar

Hoe maak je je eigen Sweet Boudoir?

De dagen worden korter. En kouder (brrr)! En met de nieuwe corona-maatregelen wordt het er ook niet gezelliger op. Lekker thuis blijven dus. Tijd voor een beetje selfcare en indulgence. Ja toch? Dus waarom niet een hoekje van de slaapkamer inrichten als je eigen boudoir? Dat hoeft helemaal geen ruimte in beslag te nemen of duur te zijn. Natuurlijk is het mooi, zo’n vintage kaptafel met spiegels en een mooie stoel of kruk erbij. Maar je heb ook leuke vintage spiegels waar je vast wel een plekje voor kunt vinden (Tip: houd de website en de winkel van Misceaup in de gaten voor de beste vintage meubels en accessoires zoals spiegels!). Een vintage plankje eronder en voila! Je eigen plekje waar je je favoriete parfum, sieraden en verzorgingsartikelen kan tentoonstellen.

Producten voor je boudoir

Om je eigen boudoir wat extra flair te geven heb ik mooie producten meegenomen naar BOEL Bazaar, zoals schalen om je sieraden mooi in en op te leggen, sieraden én vintage en antieke vanity sets. Want een mooie toilet set is natuurlijk onmisbaar in je eigen Sweet Boudoir. Ik heb 3 vanity sets te koop, waaronder de guilloché email borstelset waar ik al eerder over schreef, maar ook twee sets met prachtig gedetailleerde handvatten. Eentje met roze stof met kleine bloemetjes en één met geborduurde bloemen.

vintage accessoires kopen in Den Bosch

Sweet Boudoir sieraden

Naast vanity sets mogen sieraden natuurlijk niet ontbreken. Daarom heb ik nét wat luxere sieraden meegenomen zoals vintage parelkettingen en Aurora Borealis kettingen. Maar ook goedkopere jaren 80 parelkettingen, want waarom zou het oud moeten zijn? Je mag ook best een illusie creëren on a budget, toch? Leg ze in een mooie oude schaal en laat ze er een beetje overheen hangen. Door te werken met verschillen in hoogte en textuur maar wél een beperkte kleurenpalet aan te houden krijg je vanzelf een luxe uitstraling.

Verkrijgbaar tot en met 8 oktober

Ik ga nu weer aan de slag met een nieuw thema, deze zal verkrijgbaar zijn vanaf 9 oktober. Dus zie je iets wat je leuk vindt, het is nog te koop tot en met 8 oktober. BOEL Bazaar vind je op het Hinthamereinde 6-8 in ‘s-Hertogenbosch. Naast vintage accessoires vind je hier nog veel meer vintage, maar ook kunst, handgemaakte sieraden, cadeautjes en nog veel meer leuks.

Sweet Boudoir bij Boel Bazaar in 's-Hertogenbosch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.