Een dagje later dan normaal, want ik had gisteren iets heel leuks te melden in mijn andere webshop en ik had geen tijd meer over voor dit blog. Maar bij deze het nieuwe thema bij BOEL Bazaar in Den Bosch: Dapper, Stylish & Hip. Of eigenlijk had het Dapper, Stylish & Hip on a Budget moeten heten, want alle heren accessoires zijn maar € 5 per stuk. Ik laat je zien wat er zoal ligt.

Dapper stylish and hip on a budget

BOEL Bazaar in ‘s Hertogenbosch

BOEL Bazaar is een multi-creatieve concept store, met shops-in-shop met handgemaakte producten, vintage producten en curiosa. Maar je vind er ook kunst en exposities en er worden activiteiten georganiseerd. Eigenlijk teveel om op te noemen. Ook ik heb daar een kleine shop-in-shop waar ik vintage accessoires en upcycle accessoires verkoop, elke twee weken verander ik van thema. Zo is er altijd iets nieuws te zien en kopen. Van mij, maar ook van al die andere leuke kleine (en grote) ondernemers. Gewoon een keer een bezoekje aan brengen dus. Ook in deze gekke tijd, want het is lekker ruim opgezet en je kunt er fijn rondstruinen. En je steunt een hoop ondernemers die het ook niet makkelijk hebben in deze moeilijke corona-tijd.

Manchetknopen, zakhorloge kettingen, zakhorloges, 's-hertogenbosch

Dapper, Stylish & Hip

Ik heb de titel van het thema niet zelf verzonnen, ik kwam hem tegen toen ik de nieuwe poster ging maken en vond hem fantastisch. Beter goed gejat dan slecht verzonnen, toch? En ik houd ook zo van het woord dapper. Voor mij zegt dat alles waar ik met mijn heren accessoires voor wil staan. Dapper & Dandy! Ik moet ook meteen weer aan het fantastische nummer My Kandyan Shirt van Blue Flamingo met Anneke van Giersbergen denken. Heerlijk! Maar ik dwaal af… terug naar Den Bosch!

Heren sjaals sigarettenkokers en aanstekers

Alle heren accessoires €5 p.s.

Op verzoek van Monique van BOEL Bazaar dit keer dus heel veel heren accessoires. En omdat deze tijd al ingewikkeld genoeg is, heb ik alles dezelfde prijs gegeven, namelijk 5 euro per stuk. Het assortiment is heel gevarieerd en loopt van stoere riemen tot zakhorloge kettingen en van lekkere sjaals voor de winter tot mooie manchetknopen. Er liggen ook een paar zakhorloges en kraagspelden tussen en een bijzondere collectie sleutelhanger.

Collectable wapen sleutelhangers

Verkrijgbaar tot 23 oktober

Heren accessoires (die zo heten omdat ze ooit geproduceerd zijn voor de mannen) kunnen natúúrlijk ook door vrouwen gedragen worden! Leuk juist! Eind volgende week ga ik weer langs met een nieuwe collectie vintage accessoires of/en upcycle sieraden. Indien mogelijk natuurlijk, want wie weet wat voor maatregelen er nog gaan komen de komende tijd. Zie je iets wat je wel ziet zitten? Je vind BOEL Bazaar aan het Hinthamereinde 6-8 in Den Bosch.

vintage leren riemen Yamaha riem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *