Vanochtend ben ik weer bij BOEL Bazaar geweest om mijn shop-in-shop te vullen met nieuwe artikelen. En het is bijna december dus je kunt nu heel veel vintage december cadeaus shoppen in Den Bosch. Voor iemand anders, of gewoon voor jezelf. Want als er ooit een moment is geweest waarin je iets voor jezelf mag kopen dan is het dit jaar wel toch? Ook nam ik iets speciaals mee, als cadeautje voor mezelf, maar ook om mee aan de slag te gaan voor BOEL. Ik vertel je er meer over én laat zien wat je nu kunt kopen in mijn winkeltje.

Vintage december cadeautjes kopen in Den Bosch

Van stropdassen naar sieraden

Ik. heb inmiddels al 1,5 jaar een shop-in-shop bij BOEL Bazaar in ‘s-Hertogenbosch. Meestal leg ik er vintage accessoires neer, maar soms doe ik ook een uitstapje naar upcycling (iets wat ik eigenlijk veel meer wil doen). Maar ik was best een beetje bang dat Den Bosch (of Nederland) nog niet klaar was voor de accessoires van stropdassen die ik er laatst had neergelegd dus ik ging er met knikkende knietjes naartoe vandaag. Onterecht, want er waren zeker wel hoedjes en sjaals verkocht! Het idee dat er iemand in Den Bosch rondloopt met ‘mijn’ hoedje of een victoriaanse sjaal maakt me helemaal vrolijk.

Vintage accessoires kopen in Den Bosch

Vintage accessoires én upclycle kersthangers

Maar het was weer tijd voor iets nieuws! Dus vandaag heb ik heel veel sieraden en accessoires voor zowel dames als heren meegenomen naar Den Bosch en (want dat is natuurlijk het leukste) voor kleine prijsjes. Perfect als kerst- of surprise cadeautje! Zoals oorbellen, (verzilverde) kettinkjes, broches en haarspelden voor 3,95 euro en zakhorloges voor 6,95 euro. Voor de heren heb ik o.a. zakhorloge kettingen, een zakhorloge en dasspelden meegenomen. Ook heb ik nog een aantal vintage tobacciana artikelen meegenomen, want die zijn ook zo leuk als visitekaart houder. En die te leuke (en te foute) brief opener met oester en parel. En omdat ik ook altijd iets te upcyclen moet hebben: Vijf hangers die ik maakte van een oude doos scrabble. Wat een gepuzzel om daar zoveel mogelijk teksten uit te halen, haha. Verrassend hoeveel kerst-teksten o’s nodig hebben! En ook deze kersthangers zijn 3,95 euro per stuk.

Upcycle kersthangers van scrabble letters

Het Muizenhuis

Zoals beloofd laat ik ook nog weten wat ik voor mezelf heb gekocht, en dat zijn meubeltjes en Ella van Het Muizenhuis. Voor de mensen die de afgelopen 10 jaar geen kleine kinderen hebben gehad: Het Muizenhuis is een serie boeken, gemaakt door Karina Schaapman. In de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een echt familiebedrijf met boeken uitgegeven in vele landen en talen. In Het Muizenhuis kun je veel gerecyclede materialen vinden, iets waar ik helemaal blij van wordt natuurlijk! Bij BOEL Bazaar staat ook een Muizenhuis. Of beter gezegd: Twee Muizenhuizen! Een originele én een BOEL Bazaar Muizenhuis. De laatste is een project van en door de mensen van BOEL. Verschillende medewerkers en shop-eigenaren bouwen een stukje aan, om zo een heel groot persoonlijk Muizenhuis te bouwen. En ik ga -hoe kan het ook anders- een boudoir maken. Met mooie stoffen, sieraden en een toilettafeltje. Om alvast een beginnetje te maken en inspiratie op te doen kocht ik het muisje Ella en een meubeltjesset. Natuurlijk is het leuk om heel veel zelf te maken, maar een beginnetje is altijd handig natuurlijk! Daarom kun je de hele reeks muizenhuis producten en boeken ook kopen bij BOEL Bazaar (hele leuke sinterklaascadeautje als je het mij vraagt!). Hier ga ik dus binnenkort mee aan de slag en ik houd jullie op de hoogte.

Muizenhuis boeken, muizen en inrichting kopen bij BOEL Bazaar

Nu bij BOEL Bazaar in Den Bosch

Om die leuke vintage accessoires te kopen ga je naar BOEL Bazaar aan het Hinthamereinde 6-8 in ‘s-Hertogenbosch. Ze zijn open van dinsdag t/m zondag, en je vind er nog veel meer vintage en handgemaakte artikelen. Het perfecte adresje voor echt unieke en persoonlijke december cadeaus!

Wat mijn eigen webshop betreft: Houd deze site in de gaten want de komende week ga ik nog heel veel online zetten voor zowel dames als heren én geef ik cadeautips. Volgen op de socials (Facebook & Instagram) kan natuurlijk ook!

Vintage broches, haarspelden, dasspelden
Tobacciana kopen
Zakhorloges te koop in 's-hertogenbosch
Vintage oorbellen te koop

2 Comments on December cadeaus shoppen in Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *