Gisteren heb ik mijn shop-in-shop bij BOEL Bazaar in Den Bosch weer helemaal vernieuwd. Dit keer -uiteraard- in kerstthema. Ik heb de accessoires en vintage kerstcadeautjes aangevuld én wat fijne bling-bling. Want of we met de hele familie aan het kerstdiner mogen zitten, of alleen met ons eigen partner: laten we vooral lekker uitpakken en er een feestje van maken.

Vintage kerstcadeautjes kopen in Den Bosch
mijn shop-in-shop bij BOEL Bazaar in Den Bosch

Vintage kerstcadeautjes

Twee weken geleden nam ik al veel cadeautjes mee naar BOEL Bazaar, en die heb ik gisteren aangevuld. Alles wat er ligt is onder de 10 euro, en het meeste onder de 5 euro. Voor de dames mooie vintage broches, oorbellen en vintage ringen. En om met lekker veel bling-bling kerst en oud-en-nieuw te vieren chunky kettingen met veel strass. Voor de mannen heb ik mooie zakhorloge kettingen, horloges, sleutelhangers en stropdashangers meegenomen.

Vintage decembercadeautjes voor de mannen in Den Bosch
vintage decembercadeautjes voor de heren

Onze kerstvoorbereidingen

Het is nog even afwachten met wie we aan het kerstdiner zitten. Onze eigen partner en familie? Of toch met de hele familie? Ook al mag het wel, ik denk dat wij toch kerst vieren met zijn vijven. Hoe ontzettend graag ik mijn ouders en schoonouders met kerst wil zien, het is moeilijk om afstand te houden en ze behoren tot de risicogroepen. In plaats daarvan rijden we de komende weken langs voor een snel bezoek en brengen we iets lekkers langs. En we bellen veel natuurlijk. Des te meer reden om thuis wel lekker uit te pakken! Ik heb een cadeautjes-adventskalender gemaakt, zodat van 1 t/m 24 december elke dag iemand een cadeautje mag open maken, de kerstcadeaus liggen al onder de boom en ik ben al aan het nadenken over het kerstdiner.

Vintage ringen te koop in Den Bosch
vintage ringen te koop in Den Bosch

Chunky bling-bling kettingen

En omdat we allemaal wel een beetje feestelijkheid kunnen gebruiken dit jaar heb ik opvallende strass kettingen meegenomen naar ‘s-Hertogenbosch. Met lekker veel bling-bling. Voor een spectaculaire look aan het kerstdiner. Deze kettingen zijn nu te koop in mijn shop-in-shop bij BOEL Bazaar voor 3,95 en 4,95 euro.

opvallende strass kettingen
Bling-bling kettingen te koop bij BOEL Bazaar in Den Bosch

Vrolijke kersthangers van vilt

Jullie hebben het al wel gemerkt: ik vind het ook heerlijk om dingen met mijn handen te doen. Vorige keer nam ik al kersthangers van scrabble-letters mee en dit keer heb ik hangers van vilt meegenomen. Ik had nog zoveel vilt, borduurgaren en knoopjes liggen! Deze zijn te koop voor 4,95 euro.

Handgemaakte kerstballen van vilt
handgemaakte kersthangers

Kerstaccessoires in de webshop

Natuurlijk is niet alleen mijn shop-in-shop bij BOEL Bazaar in kerstsfeer, maar ook in de Vintage Accessoires webshop ga ik de komende weken extra bling en feestelijke accessoires toevoegen. Zoals mooie broches in kerststijl, bling-bling kettingen en voor de man mooie manchetknopen en dasspelden. En ben je nog op zoek naar een cadeautje ? Check dan ook het blog met vintage kerstcadeautjes voor de heren en het blog met december cadeaus voor de dames. Altijd leuk verpakt én snel verzonden (maar houd rekening met vertragingen bij PostNL). Laten we er een sprankelende kerst van maken lieve mensen!

Strik broche in groen en rood
binnenkort te koop in de webshop

Cadeautjes kopen bij BOEL Bazaar

Boel Bazaar vind je aan het Hinthamereinde 6-8 in ‘s-Hertogenbosch. Ze zijn open van dinsdag t/m zondag en je vind er nog veel meer leuke handgemaakte en vintage kerstcadeautjes, tweedehands en nieuwe kleding, en hebbedingen.

Vintage accessoires te koop bij BOEL Bazaar
vintage accessoires, uitzoeken voor 3,95 euro bij BOEL Bazaar
Opvallende ketting met strass en kettinkjes
Deze bling-bling ketting is nu te koop in de webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *