She Loves Vintage Webshop

De beste wensen allemaal lieve mensen. Wat was 2020 een vreemd jaar, zo grotendeels met zijn allen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik nog eens een kantoor zou delen met mijn man (en dat dat nog goed zou gaan ook). Het was ook een jaar om veel na te denken en nieuwe plannen te maken. En een jaar waarin in mij heb gerealiseerd dat ik (a.) veel teveel op mijn bordje heb liggen en (b.) het liefste de hele dag bezig ben met vintage accessoires. Vandaar dat het tijd is om voor een nieuwe stap: 3 Birds Design wordt She Loves Vintage!

I want(ed) it all

Toen ik 2,5 jaar geleden met deze webshop begon, waren mijn plannen veel groter dan ik aankon. Vintage accessoires, antieke sieraden, maar ook het maken van upcycle accessoires: ik vind het allemaal leuk! Vandaar ook de keuze voor een bedrijfsnaam waarin creativiteit en ontwerp centraal stonden: 3 Birds Design. Maar met nog een andere goedlopende webshop, een shop-in-shop bij BOEL Bazaar, een druk gezin en een klushuis bleek dit veel te veel te zijn. Ik had continue het gevoel dat ik achter de feiten aanliep. Dat ik dingen half deed. En dat is niets voor mij.

Vintage is gewoon mijn ding

Vintage verzamelen, uitzoeken uit welke periode het komt, wat het waard is en gaandeweg steeds enthousiaster worden. Dat is waar ik energie van krijg en wat ik het liefst met de hele wereld zou willen delen. Jullie meenemen in mijn enthousiasme. En daar hoort een nieuwe naam bij: She Loves Vintage

She Loves Vintage

Want zo is het gewoon. Ik houd van vintage. En de bedrijfsnaam She Loves Vintage past gewoon bij mij. Verwacht komend jaar dus nog veel meer vintage accessoires, antieke sieraden en bijzondere achtergrond verhalen. Het creatieve en upcycling (wat ik nog steeds fantastisch vindt) is iets dat iets wat ik als hobby blijf doen. En misschien af en toe voor BOEL Bazaar, maar dan zien jullie het wel voorbij komen en kunnen jullie het kopen in Den Bosch.

Komende tijd ga ik beetje voor beetje te shop een upgrade geven, dus niet vreemd opkijken als er opeens een kleur of banner is veranderd. Ik heb zin in het nieuwe jaar! Julie ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *