Mijn vaste bezoekers is het vast opgevallen: ik heb de laatste week veel zilveren sieraden in de webshop gezet. Want zilver is tijdloos en perfect als cadeau. En dat heeft natuurlijk weer alles te maken met … Valentijnsdag! Daarom vandaag, mijn tips voor de mooiste vintage zilveren sieraden voor haar én hem.

vintage zilveren sieraden webshop

Vintage zilveren sieraden voor haar

Zilver is mooi, tijdloos en betaalbaar. Perfect als cadeautje dus. En natuurlijk hoef je dit niet per se te geven voor Valentijnsdag. Zeker in deze gekke corona tijd moet je lief zijn voor elkaar én al helemaal voor jezelf. Natuurlijk is krijgen het het leukst, maar (als je een partner hebt die er helemaal niet aan denkt, zoals ik), wat let je om het voor jezelf te kopen? Voor de dames heb ik in de webshop zilveren kettingen & hangers, zilveren oorbellen en zilveren medaillons. Mooi met een foto van jullie kinderen, je ouders of jullie zelf. Ik laat je mijn favorieten zien!

vintage zilveren sieraden online kopen

Grote hanger met twee hartjes

Deze grote hanger heeft twee hartjes die aan elkaar vast zitten, een kleine en een grote. De grote is rondom bezaaid met sprankelende steentjes. Je kunt hem met óf zonder ketting kopen, bijvoorbeeld als je een ander soort ketting wilt of al een zilveren ketting hebt. Door de lusjes hangt hij altijd goed.

zilveren 925 ketting met twee harten

Minimalistische hanger met vier bloemen

Deze ketting met minimalistische hanger heb ik al heel lang in huis, zeker een jaar. Telkens weer twijfelde ik of ik hem wel in de shop zou zetten. Ik vind hem zelf namelijk heel erg leuk. Perfect voor een moeder met een gezin van vier, of vier kinderen. Strak, en eenvoudig maar heel symbolisch. Meer zilveren hangers met of zonder ketting vind je in de webshop.

zilveren ketting met strak design

Zilveren medaillons

Dit vintage medaillon heb ik vanochtend in de webshop gezet. Het is een medaillon uit de Londense winkel van de Deense ontwerper Georg Jensen. Ik vind het lastig om een leeftijd te bepalen omdat de stijl zo uniek en tijdloos is, maar ik denk dat het uit de jaren 60-70 komt. Het medaillon heeft een prachtig 3D patroon waardoor je een heel mooi effect krijgt als het licht erop valt. Je vind er een filmpje van op mijn Instagram account. Meer zilveren medaillons vind je hier.

Vintage silver locket Georg Jensen

Vintage zilveren sieraden die nog niet in de webshop staan

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik naast deze webshop nog een andere webshop, Hip je Huwelijk in. En -gecombineerd met een gezin in corona-tijd- is dat best wel druk. Ik probeer de komende tijd nog meer vintage zilveren sieraden in de webshop te zetten, maar helaas ontbreekt hem me vaak aan tijd. Maar mocht je iets zien dat je aanspreekt op de foto’s, dan kun je altijd even contact opnemen via mail of whatsapp.

vintage zilveren kettingen en hangers, cadeau voor Valentijnsdag

Vintage zilveren sieraden voor hem

Ook voor de heren is er voldoende te vinden in de shop, zoals mooie zilveren manchetknopen of een mooie dasspeld of stropdasketting. Ik geef je wat inspiratie!

vintage zilveren sieraden voor de man

Zilveren vergulde Art Deco manchetknopen

Ik vind deze manchetknopen zó mooi, kijk nou eens wat een prachtig engine turned patroon! Deze Art Deco manchetknopen zijn gemaakt door Henry Griffith & Sons in Birmingham in de jaren 20 of 30. Meer zilveren manchetknopen vind je hier in de webshop.

Art Deco engine turned 9ct gold on zilver cufflinks

Zilveren dasspelden

Voor de man die niet geeft om poespas is deze superstrakke sterling zilveren dasspeld. Geen fratsen, geen patroontjes, gewoon een strak smal accent.

Sterling zilveren dasspeld

Mag het wel iets meer zijn? Deze 9ct gold on silver dasspeld mag er ook zijn, met zijn fraaie engine turned patroon. Iets korter dan bovenstaande dasspeld, maar zeker een blikvanger.

9ct gold on silver tie clip

Zilveren stropdashanger

Ik heb nog een paar van die bijzondere zilveren stropdas kettingen waar ik al eerder over schreef. Ik vergeet telkens de laatste exemplaren in de webshop te zetten, maar dat zal ik binnenkort doen. Dit exemplaar met sleutels vind je al wel in de webshop net als een mooi strak model met een Venetiaanse schakel.

Zilveren stropdas ketting met sleutels

Meer zilveren sieraden voor Valentijnsdag vind je in de webshop

Dit was mijn kleine selectie met vintage zilveren sieraden voor Valentijnsdag, maar ik heb nog meer sieraden die wel óf nog niet in de webshop staan. De zilveren sieraden voor de dames vind hier. Sieraden voor de mannen vind je hier. Ik probeer de komende dagen nog meer in de shop te zetten, maar mocht je op de foto’s al iets zien dat je aanspreekt: laat het gerust even weten. Je kunt mij altijd bereiken per mail, telefoon en whatsapp.

De vintage zilveren sieraden worden mooi verpakt, en snel verzonden. Wil je het direct naar iemand laten sturen? Geef het even aan op het bestelformulier of stuur een mailtje, dan stuur ik jouw persoonlijke boodschap mee. PostNL heeft nog steeds te maken met topdrukte, dus bestel op tijd. Voor 14 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Beloofd!

zilveren en antieke zilveren kettingen te koop

1 Comment on Vintage zilveren sieraden voor Valentijnsdag {voor haar én hem}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *