Valentijnsdag 2021, de dag van de liefde. Een mooie dag in een gek jaar. Zullen we daarom extra lief zijn voor elkaar? Waarschijnlijk heb je je cadeautje al lang liggen, mooi verpakt en wachtend op het juiste moment. Misschien is het wel één van de zilveren sieraden die ik laatste tipte. Maar het is vandaag echt dé dag, en die kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vandaag hartjes, hartjes, hartjes! En -gewoon omdat het kan- krijg je van mij ook nog een leuke korting van 14%.

Zilveren hanger met twee hartjes

Hartjes accessoires en sieraden

Vandaag is de dag van de liefde, en daar horen natuurlijk hartjes bij! Daarom vind je hier mijn sieraden en accessoires met het symbool van de liefde. En die zijn niet alleen voor Valentijnsdag natuurlijk! Hartjes zijn altijd vrolijk en stralen liefde uit, dus vooral veel dragen nu alles zo somber is. Ga ervoor en spread the love.

hartvormige cloisonne oorbellen

Onze plannen voor Valentijnsdag.

Wij hebben geen speciale plannen, geen cadeautjes of romantisch diner voor twee. Wij hebben kinderen die net zo gek zijn op lekker eten als wij, en een romantisch diner voor 5 bestellen bij een restaurant wordt toch net een beetje te gek. Dus ik ga zelf uitgebreid koken, met meerdere gangen en heel veel hapjes. Voor Valentijnsdag en om de vakantie in te luiden, want het is hier ook gewoon carnavalsvakantie! Heel gek zonder al die drukte buiten. Sinds wij tegen het centrum aan wonen is er altijd wel reuring, vrolijkheid en karaoke tot diep in de nacht, maar het is nu al zo lang stil.

Ga je voor antieke victoriaanse hartjes?

Kleine Art Nouveau portret hanger
victoriaanse broche in hartvorm

Dit prachtige victoriaans medaillon in hartvorm zit bomvol met symboliek. Het is te koop in mijn andere webshop, Hip je Huwelijk in. Ook in deze webshop ontvang je vandaag 14 februari 14% korting met de code valentijnsdag2021.

victoriaans medaillon

Cadeautje voor Valentijnsdag van mij voor jou

Mijn boodschap voor jullie vandaag: Vier de liefde en wees lief voor elkaar! Als cadeautje om deze dag te vieren krijg je van mij 14% korting met de code valentijn2021 Vul hem in op het bestelformulier en de korting verschijnt dan vanzelf in je winkelmandje.

Of ga je voor plastic fantastic?

hartje voor Valentijnsdag
Rode hartjes oorbellen

Ik sluit af zonder hartje, maar met deze duifjes van het Nina Ricci parfum L’air du Temps! Een mooie dag lieve mensen! Wees lief voor elkaar en jezelf!

Nina Ricci Parfum duiven broche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *