Mijn vader (hoe doet ie het toch) kwam een tijd terug met een koffertje bomvol met vintage 80s en 90s oorclips. Er zaten ook wel wat modernere oorbellen en oorbellen voor gaatjes tussen, maar het overgrote deel was oorclips en Big & Bold & Bling. Zoveel dat ze best wel een eigen blogje verdienen. Dus houd je van de jaren 80 en 90? Dan is deze voor jou.

vintage 80s en 90s oorclips

Het was hier wat rustig

Het was hier de laatste weken wat rustig. De lockdown begint me een beetje op te breken, dus ik ga wat vaker een dag wandelen. De buitenlucht doet me goed. En ook het trouwseizoen is weer van start, dus het is druk aan het worden bij Hip je Huwelijk in. Dat betekent -helaas- wat minder tijd voor She Loves Vintage. Ik verzend natuurlijk wel elke dag, maar ik heb wat minder tijd om nieuwe vintage accessoires in de webshop te zetten. Maar op de dagen die ik wél heb voor She Loves Vintage ga ik er helemaal voor. Zoals vandaag, voor een fijne trip down memory lane. We gaan terug naar de 80s en 90s van de vorige eeuw met deze opvallend bling-bling oorclips.

Vintage oorclips in hartvorm

Fashion fail

Ik ben geboren in 1975 dus ik heb de 80s en 90s bewust meegemaakt. Ook ik liep rond met schoudervullingen, wijde truien en een permanentje. Ik weet nog dat we een keer met de hele schoolklas naar de gymzaal liepen. Wijde gebreide mintkleurige trui, hele wijde broek en een mega grote elastische riem. Ik gleed uit en die riem sprong open. Kei gênant, hahaha. Grote opvallende oorclips droeg ik toen niet, maar wel grote ringen en hangoorbellen, want hoe groter hoe beter.

Opvallende jaren 80 en jaren 90 oorbellen

Big, Bold & Beautiful

Nou ja, Big & Bold zeker. Beauty lies in the eyes of the beholder. Misschien word jij helemaal wild van een lekker opvallend paar, en moet je beste vriendin er niet aan denken. Opvallend zijn deze vintage 80s en 90s oorclips in ieder geval zeker, met grote nepparels, heel veel bling-bling en glimmende kleuren. Leuk bij je 80s look met wijde trui of colbertje met schoudervulling. Ga voor helemaal 80s of alleen voor een paar opvallende oorbellen.

goudkleurige 80s-90s oorclips

Alle 80s en 90s oorclips zijn 4,95 euro

Leuke prijs toch? Zo kun je nog eens afwisselen. Bekijk de 80s en 90s oorclips in de webshop, en op deze foto’s. Ik probeer ze regelmatig in de webshop te plaatsen, maar wissel wel af met andere producten. Zo blijft het ook leuk voor mijzelf én komt er ook genoeg leuks online voor de mensen die niets hebben met de jaren 80 en 90. Mocht je op de foto’s iets zien waar je hartje sneller van gaat kloppen, maar staat het nog niet in de webshop? Neem even contact op via mail of whatsapp!

Grote vintage bling-bling oorbellen
foute oorclips uit de jaren 80 of 90
modernist oorbel voor linkeroor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *