Let’s go to the beach-each, Let’s go get a wave. Ik zit al dagen met dit liedje in mijn hoofd. Laatst kwam ik namelijk een geweldige, vrolijke, Oilily pareo tegen. Niet vintage natuurlijk, maar wel tweedehands en zo leuk dat hij zeker wel een plekje verdient in de webshop. Vanmorgen was ik foto’s aan het maken en bedacht ik me: hee maar die ketting is er leuk bij. En ik heb nog van die geweldige vintage zomerhoeden. En opeens had ik weer eens inspiratie voor een verhaaltje. Ik laat je deze lekker vrolijke vintage zomer accessoires zien en leg meteen even uit waarom het hier zo rustig was.

vintage zomer accessoires

Ontzettend druk

Ja, het was hier schandalig rustig. Niet dat ik niet wil hoor, maar het was (en is) zo ontzettend druk in mijn andere webshop, Hip je Huwelijk in, dat ik bijna geen tijd over houdt voor deze webshop. Wel om af en toe wat nieuwe vintage accessoires online te zetten natuurlijk, maar niet voor een blog of andere grote dingen. En echt lekker werken of je concentreren lukt ook niet als er continue mensen om je heen zijn. Pubers die de hele tijd aandacht vragen (lees: eten, problemen met de wif of geklaag over school) en een man die de hele dag zit te bellen. Ik ben er inmiddels wel een beetje klaar mee, maar hee, wie niet? Dus ik ga regelmatig een stuk wandelen in het bos, om er even uit te zijn.

Vliegende kersen

Nu zit ik lekker buiten te werken terwijl de kersen me letterlijk om de oren vliegen. In het midden van de tuin staat namelijk een grote kersenboom, deze hangt half over het terras en de merels zijn al dagenlang alle kersen uit de boom aan het trekken. Er blijf genoeg over voor ons, dus ik vind het niet erg maar het geeft wel een zooitje. Maar van buiten werken krijg ik zo’n lekker zomers gevoel. Tijd dus voor lekkere vrolijke vintage zomer accessoires. Bij deze mijn selectie!

vintage floppy hat van marks and Spencer

Vintage zomer accessoires

Want ook voor de zomer kies je voor tweedehands of vintage, toch? Ik was gisteren in de kringloop en het hing vol met bikini’s en badpakken (en oranje spul voor het EK!). En gisteren kwam het bericht dat een deel van de reisbeperkingen opgeheven worden. Terrasjes, strand, flaneren en lekker op vakantie… het kan allemaal weer. Maar blijf wel rekening houden met anderen, he? En blijf gezond.

Maak jij je zomerse outfit af met één van deze nieuwe items? Een vrolijke Oilily pareo om even snel om te slaan wanneer je op het strand bent en even ergens een hapje wilt gaan eten. Bij je (lekker luchtig in je nek!) opgestoken haar hoort natuurlijk een paar vrolijke oorbellen en een mooie ketting zoals dit leuke setje in Ibiza-stijl. En een zomerse hoed is natuurlijk onmisbaar om stiekem onder de rand door naar mooie mensen te kijken.

Oilily pareo sarong omslagdoek
Ibiza stijl ketting en oorbellen
vintage hang oorbellen met bloemen
vintage lila Marks and Spencer zomerhoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *