Een gloednieuwe Vintage Accessoires webshop

Hee hallo! Wat leuk dat je mijn vintage accessoires webshop gevonden hebt. Op deze website deel ik mijn liefde voor het verleden, voor producten die met aandacht en liefde gemaakt zijn en draag ik mijn eigen kleine steentje bij aan de circulaire economie. Wat mij betreft is vintage meer dan tweedehands. Het is een way of life. De keuze om je te omringen met spullen die gemaakt zijn in een tijd dat kwaliteit en schoonheid nog voorop stonden. Maar het kan ook een bewuste keuze om geen nieuwe producten te kopen om het milieu niet nog verder te belasten. 

Maar wat is vintage eigenlijk? Dat is voor iedereen anders, mijn eigen visie hierop kan weer heel anders zijn dan de jouwe.

vintage medaillons webshop

Levertijden

Levertijden zijn snel. Vaak verzend ik nog dezelfde dag, zeker wanneer je bestelling voor 14 uur binnen is, maar anders uiterlijk de dag na ontvangst van de bestelling. Ik probeer bestellingen dezelfde dag nog te verzenden, maar ik ben een eenmansbedrijf, en naast deze webshop run ik ook een gezin, huishouden en tweede webshop. Ik besteed veel aandacht aan het goed en veilig verzenden, en dat heeft ook wat meer tijd nodig dan het snel in een doos gooien. Soms duurt het dus iets langer. Heeft het spoed? Neem dan even contact op (06-28403948), dan gaan we samen kijken wat er mogelijk is.

En wie ben ik dan?

En dan nog even kort iets over mij, meer lees je op de over-mij pagina. Ik ben Chantal. Moeder, echtgenoot, ondernemer, en creatieve geest. Mijn hoofd zit altijd vol met plannen en ideeën. In mijn werk, deze vintage accessoires webshop en de Hip je Huwelijk in webshop, vind ik mijn rust. Zoeken, opknappen, informatie opzoeken, schrijven, mensen verrassen en blij maken. Dat is mijn ding.

Foto: Susan Swiggers Fotografie

Wat is vintage? 
Algemene voorwaarden
Contact