She Loves Vintage is een onderdeel van Zomaar & Daarom

Zomaar & Daarom
Teugenaarsstraat 32
5348JD Oss
info@vintage-accessoires.nl
Telefoon/Whatsapp: 06-28403948
Bij voorkeur beantwoord ik vragen per email of whatsapp, zodat ik ook foto’s, links en uitgebreide informatie mee kan sturen. Maar je kunt me natuurlijk ook altijd bellen. En ook de email beantwoord ik de hele dag door.

Kvk : 17179219
btw-id NL001622265B31

Algemeen
Prijzen en verzendkosten
Betaling
Levering
Annulering
Recht van ontbinding
Op maat gemaakte producten
Aansprakelijkheid
Overmacht
Privacy
Copyright

1. Algemeen
1.1 De hieronder genoemde algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan via de webshop van Zomaar & Daarom.
1.2. Onderstaande voorwaarden kunnen te allen tijde door Zomaar & Daarom gewijzigd worden.
1.3. Door het plaatsen van een bestelling bij Zomaar & Daarom verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
1.4. Op de algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen en verzendkosten
2.1 Alle genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief verzendkosten. Er wordt geen btw in rekening gebracht. De verzendkosten worden in het totaaloverzicht, voor het sluiten van de overeenkomst, berekend.
2.2 De verzendkosten bedragen voor alle verzendingen binnen Nederland EURO 3,95. Voor verzending naar Belgie zijn de verzendkosten EURO 7,95.  Verzending naar andere landen worden individueel berekend en aan de klant doorgegeven voordat een overeenkomst wordt aangegaan. Neem hiervoor contact op.
2.3 Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.
2.4 Zomaar & Daarom is niet aansprakelijk voor de gevolgen van (kennelijke) invoerfouten.
Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten ontleend worden.
2.4 Bij ruilen/retourneren van artikelen zijn de verzendkosten voor het terugsturen naar Zomaar & Daarom voor de klant. Indien het een ruiling betreft zal Zomaar & Daarom de verzendkosten voor het opnieuw op te sturen artikel op zich nemen.

3. Betaling
3.1 Na bestelling in de webwinkel ontvangt u een email met de bevestiging van uw bestelling inclusief een uniek ordernummer.
3.2 Betaling kan geschieden op volgende manieren:
a. Direct online via iDeal, Klarna, ApplePay of Creditcard.
b. Betaling vooruit via overboeking vanaf bank of giro.
Bankgegevens: IBAN NL87KNAB0255184581, ter name van Zomaar en Daarom te Oss.
3.3 Bestellingen worden alleen verzonden na ontvangst van betaling.
3.4 Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen door Zomaar & Daarom ontvangen is wordt de bestelling geannuleerd.

4. Levering
4.1 Alle bestellingen worden na ontvangst van de betaling aangeboden voor verzending bij PostNL als brievenpost of pakketpost.
4.2 Uw bestelling wordt binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling verzonden door Zomaar & Daarom.
4.3 Per email ontvangt u een bevestiging indien uw bestelling is verzonden.
4.4 Zomaar & Daarom is niet aansprakelijk voor evt. schade/verlies indien een bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven adres.
4.5 Indien een bestelling onverhoopt niet uit voorraad leverbaar is zal Zomaar & Daarom de klant hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen via email. Indien betaling al heeft plaatsgevonden zal deze teruggestort worden.

5. Annulering
5.1 Zonder opgaaf van redenen kan binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling, de bestelling worden geannuleerd, mits nog niet verzonden.

6. Recht van ontbinding
6.1 Indien u niet tevreden bent dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na annulering nog 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Dit geld niet voor op maat gemaakte producten (zie art. 7)
6.2 De verzendkosten alsmede het verzendrisico van de retourzending zijn voor risico van de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen. Bij ruiling neemt Zomaar & Daarom de verzendkosten van het opnieuw op te sturen artikel voor haar rekening.
6.3 Artikelen kunnen aan Zomaar & Daarom retour gezonden worden onder de volgende
voorwaarden:
– Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling dienen retouren of ruilingen per email aangekondigd te zijn. Na de retourmelding moet het product binnen 14 dagen teruggezonden zijn. Email-aankondigingen dienen te gebeuren via info@vintage-accessoires.nl Hierin kunt u tevens aangeven of u het artikel wenst te retourneren of dat u wenst te ruilen en welk product u wenst terug te ontvangen.
Artikelen dienen zonder in goede staat, zonder gebruikerssporen en in deugdelijke verpakking, teruggestuurd te worden. Indien mogelijk willen wij u vragen de plastic verpakking om het product te laten zitten, of te vervangen met een nieuwe plastic verpakking om beschadiging te voorkomen. Wanneer het product beschadigd of vuil is door gebruik door de klant of door een ondeugdelijke verpakking, heeft de klant enkel recht op de restwaarde van het product. Deze restwaarde wordt bepaald door Zomaar & Daarom.
De retourzending moet voorzien zijn van een brief waarin uw naam, adres, ordernummer, rekeningnummer en naam van de rekeninghouder vermeld zijn. Het artikel dient verstuurd te worden naar het volgende adres:

She Loves Vintage – Vintage Accessoires
Teugenaarsstraat 32
5348JD Oss

Bij retourneren zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen na de retourmelding aan u overgemaakt worden, maar uitsluitend wanneer het product op dit moment ook daadwerkelijk door Zomaar & Daarom ontvangen is. Ontvangen wij het product na 14 dagen, dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na de datum van ontvangst overgemaakt.
Bij ruilen zullen wij overgaan tot levering wanneer het te retourneren artikel door ons ontvangen is. Wanneer dit product onverhoopt niet (meer) op voorraad is informeren wij de klant over de geschatte levertijd. Op dit moment kan de klant alsnog afzien van de ruil en krijgt hij/zij het aankoopbedrag teruggestort op de rekening binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

7. Op maat gemaakte producten
7.1 Het recht van ontbinding is niet van toepassing op producten die op maat zijn gemaakt.
7.2. Producten die op maat zijn gemaakt betreffen alle producten die in overleg met de klant zijn gemaakt. Dit betreft producten die ontworpen en gemaakt zijn in overleg met de klant, alsmede alle producten waarbij een alteratie is aangebracht op een artikel uit de webshop zoals het gebruik van andere materialen en/of kleuren.
7.3 She Loves Vintage  doet er alles aan om een zo goed mogelijk product te maken, en tijdens het creatie-proces wordt er dan ook uitvoerig overleg gepleegd met de klant. Indien nodig en gewenst worden er tijdens het productieproces foto’s gemaakt en worden deze per email gestuurd naar de klant om de gang van zaken te bespreken. Bent u onverhoopt toch niet tevreden, neemt u dan contact met ons op, zodat we in samenspraak op zoek kunnen gaan naar een oplossing.

8. Aansprakelijkheid
8.1 Zomaar & Daarom doet er alles aan om een zo goed mogelijk product te leveren. Alle producten bezitten dan ook die eigenschappen die u bij normaal gebruik mag verwachten. Na ontvangst van de artikelen dient u deze direct te controleren. Mochten deze niet aan uw verwachtingen voldoen, niet conform uw bestelling zijn of niet voldoen aan de beschrijving op de website dient u dit per ommegaande per email aan ons te melden (info@vintage-accessoires.nl) Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het zoeken naar een oplossing.
8.2 Bij het niet volgen van de onderhoudstips kan Zomaar & Daarom niet aansprakelijk worden gesteld, cq worden klachten ongegrond verklaard.
8.3 Zomaar & Daarom is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
8.4 De inhoud van de website is zorgvuldig samengesteld. Zomaar & Daarom kan echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor niet juiste en/of onvolledige informatie.

9. Overmacht
9.1 In het geval van overmacht heeft Zomaar & Daarom, het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van een bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder tussenkomst van de rechter te ontbinden, door dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Zomaar & Daarom gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van billijkheid en redelijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

10. Privacy
10.1 Persoonsgegevens worden enkel opgenomen in het klantenbestand van Zomaar & Daarom en zullen niet beschikbaar gesteld worden aan derden.

11. Copyright
11.1 Tekst en beeldmaterialen van deze website mogen zonder schriftelijke toestemming van Zomaar & Daarom niet worden gekopieerd, gepubliceerd of anderszins gebruikt worden.