Vrijdag 1 juli ben ik de hele dag afwezig. 
Bestellingen die voor donderdag 20.00 uur geplaatst zijn worden vrijdagmorgen vroeg verzonden.

Bestellingen geplaatst op donderdag na 20.00 uur (en de bestellingen van vrijdag en het weekend) worden maandag verzonden.


Natuurlijk wil iedereen dat zijn pakketjes zo snel én goedkoop mogelijk verzonden worden. Dat wil ik zelf ook als ik online bestel! En ik doe mijn uiterste best daarvoor, maar ik ben een eenmansbedrijf mét een gezin, mantelzorger en vrijwilliger… en dat brengt ook wat beperkingen met zich mee. 

Ik verzend uiterlijk de eerste werkdag na ontvangst van de bestelling. 

In de meeste gevallen geldt: vandaag besteld voor 14.00 uur = vandaag verzonden. Maar ik ben ook wel eens een dag op pad (op zoek naar bijzondere vintage vondsten bijvoorbeeld!) of er kan iets zijn met één van mijn kinderen waardoor ik niet aanwezig ben. 

Heeft het spoed? Neem even contact op via email, telefoon of whatsapp.

Bedankt voor je begrip! 


Verzending en vertragingen bij PostNL

Vanaf het moment dat corona zijn intrede deed, is het aantal internetbestellingen explosief gestegen en PostNL heeft de grootste moeite om deze drukte bij te houden. Aan vertragingen kan ik dus helaas niets doen, hoe graag ik ook zou willen.. Ik kan alleen maar beloven dat ik het zo snel mogelijk op de post doe. En dat ik heel hard met jou meeduim dat het snel bezorgt wordt!

Verzendkosten

Ik reken voor alle pakketjes hetzelfde tarief van 2,95 euro verzendkosten. Ook wanneer het met brievenbuspost met track&trace verzonden wordt, of met pakketpost.

Ik verzend in de meeste gevallen met gewone post, hier ontvang je dus geen Track&Trace van. Heeft het pakketje een hogere waarde (boven 25 euro) dan verzend ik altijd met Track&Trace.

Ik verzend met PostNL omdat -ondanks hun problemen- ze toch het meest constant zijn in hun service en netjes omgaan met de pakjes.

Meer informatie over verzenden, retourneren, en dergelijke vind je in de Algemene Voorwaarden.

Vragen? Stuur een mailtje of whatsappje of bel, en je krijgt zo snel -en eerlijk- mogelijk een antwoord!