Besteld voor 20.00 uur = eerstvolgende werkdag verzonden

Natuurlijk wil iedereen dat zijn pakketjes zo snel én goedkoop mogelijk verzonden worden. Dat wil ik zelf ook als ik online bestel! En ik doe mijn uiterste best daarvoor, maar ik ben een eenmansbedrijf mét een gezin, mantelzorger en doe vrijwilligerswerk … en dat brengt ook wat beperkingen met zich mee.

Er zijn dagen dat ik nog dezelfde dag kan verzenden, maar over het algemeen geld: Bestel je vandaag voor 20.00 uur, dan wordt het morgen (of maandag, als je op vrijdag, zaterdag of zondag besteld) verzonden.

Heeft het spoed? Neem even contact op via email, telefoon of whatsapp en ik kan je direct laten weten of het nog gaat lukken vandaag!


Vertragingen bij PostNL

Vanaf het moment dat corona zijn intrede deed, is het aantal internetbestellingen explosief gestegen en PostNL heeft de grootste moeite om deze drukte bij te houden. Ik kan dus helaas niet beloven dat als het vandaag verzonden wordt, het ook morgen bezorgt wordt. Ik kan alleen maar beloven dat ik het zo snel mogelijk op de post doe. En dat ik heel hard met jou meeduim dat het snel bezorgt wordt!


Verzendkosten

Ik reken voor alle pakketjes hetzelfde tarief van 3,95 euro verzendkosten (in Nederland). Ik verzend met PostNL brievenbuspost met Track & Trace. Hier hoef je dus niet thuis voor te blijven, maar houdt wel rekening met het formaat van je brievenbus. Wanneer deze te smal is wordt er alsnog aangebeld.

Naar Belgie wordt 7,95 euro verzendkosten berekend. Ook naar Belgie word je pakketje met brievenbuspost verzonden, dus houd ook hier rekening met het formaat van je brievenbus.

Ik verzend met PostNL omdat -ondanks hun problemen- ze toch het meest constant zijn in hun service en netjes omgaan met de pakjes.

Meer informatie over verzenden, retourneren, en dergelijke vind je in de Algemene Voorwaarden.

Vragen? Stuur een mailtje of whatsappje of bel, en je krijgt zo snel -en eerlijk- mogelijk een antwoord!